Trailer
Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion-trailers tonen het verhaal en extra content

Zowel gratis als betaalde content komt naar de game

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft twee nieuwe trailers uitgebracht van het aankomende Watch Dogs Legion, waar het verhaal en extra content centraal staan.

Watch Dogs Legion speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Uniek aan de game is dat spelers in principe alle rondlopende personages in de spelwereld kunnen rekruteren voor hun verzetsgroep. Deze personages zijn daarna op elk moment te besturen.

In een andere trailer wordt meer informatie gegeven over zowel gratis als betaalde content dat naar de game komt. Op 3 december komt bijvoorbeeld een gratis online multiplayer naar de game. Spelers kunnen vrij door de spelwereld roamen met z'n vieren en diverse coöperatieve missies doen. Ook verschijnter op die dag een PvP-modus genaamd Spiderbot Arena, waarin spinnenachtige robots het tegen elkaar opnemen in een deathmatch. In 2021 verschijnen er ook nieuwe missies, nieuwe personages en een New Game Plus-modus.

Er komt ook betaalde content naar Watch Dogs Legion via de seizoenspas. Zo verschijnt Bloodline, een nieuw verhaal rondom Aiden Pearce - het hoofdpersonage uit de eerste Watch Dogs. Ook komen er extra DedSec-missies en nieuwe personages beschikbar.

Watch Dogs Legion komt op 29 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay en Google Stadia. De game is vanaf 10 november ook op Xbox Series X/S beschikbaar en op 19 november voor PlayStation 5. Mensen die het spel op de huidige generatie consoles kopen, kunnen het zonder kosten upgraden op de next-gen consoles.

Dit artikel delen:

Lees meer

De missie begint in Yakuza: Like a Dragon Days Gone en andere games nu op PlayStation Now
1

Reacties op: Watch Dogs Legion-trailers tonen het verhaal en extra content

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    clandestine666

    • 7 oktober 2020 17:27
    En nog echt iets van een cyberpunk sfeertje hebben ook.. Veel succes gewenst met het opboksen tegen Cyberpunk 2077 straks, hahaha

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.