Trailer
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 krijgt in augustus uitbreiding

Winds of Magic

Geschreven door Michel Musters op
In augustus krijgt Warhammer: Vermintide 2 een uitbreiding genaamd Winds of Magic. Hier is nu een cinematische trailer voor uitgebracht.

Winds of Magic brengt een hoop nieuwe features naar de game. Zo wordt de levelcap verhoogd, wordt er een nieuwe, hogere moeilijkheidsgraad toegevoegd en worden de Beastmen als nieuwe vijandelijke factie toegevoegd. Ook ontvangt elke held een nieuw wapen.

De grootste toevoeging is de Winds of Magic-modus. Hierin worden spelers op een eerder bestaande plek op een adventuremap geplaatst. Vervolgens gaan de Winds of Magic aan, waardoor de map behoorlijk verandert. Na het behalen van een missie komt er een laatste uitdaging.

Winds of Magic komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op deze platformen is Warhammer: Vermintide 2 ook beschikbaar. Gamer.nl gaf het spel een 7,5 en schreef: "De game speelt het op veilig, maar de door Left 4 Dead geïnspireerde gameplay staat als een huis. Diverse locaties, meerdere klassen om te ontsluiten en veelzijdige vijanden om in de pan te hakken houden je lange tijd bezig. Jammer van de gebrekkige balans en verwarrende vertelling, want het is goed vertoeven in de apocalyptische wereld van Warhammer."

Dit artikel delen:

Lees meer

Blood & Truth zuigt je op in een spectaculaire actiefilm De Xbox Games with Gold-spellen van juni zijn bekend
3

Reacties op: Warhammer: Vermintide 2 krijgt in augustus uitbreiding

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  darkmanwls

  • 31 mei 2019 13:10
  Soms snap ik jullie niet. Ineens is er een bericht over deze game, waarin het klinkt alsof deze game z'n 1e uitbereiding krijgt. Maar het is al de 3e of 4e uitbereiding hé. Waarom deze wel bespreken en de vorige niet?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Buzzard

  • 31 mei 2019 15:02
  @darkmanwls
  Je hebt helemaal gelijk! Deze game heeft een grote fanbase en mag wel wat meer aandacht krijgen! Het is een geweldige game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 31 mei 2019 15:48
  @Buzzard Nou in de review stond dat de reviewer het "teveel op left 4 dead vond lijken" waar ik enorm uit opmaak dat het nauwelijks gespeeld is. En volgens mij ligt het daar aan. Zolang gamer.nl zelf het niet leuk vind en het ook niet zoiets is als fortnite wat veel clicks genereerd, dan is t niet interessant.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.