Trailer

Warhammer 40.000: Darktide komt uit op 13 september

Opvolger Warhammer: Vermintide 2 haalt lente niet

Geschreven door Marvin Toepoel op
De coöperatieve shooter Warhammer 40.000: Darktide is vanaf 13 september te spelen.

Dat meldt ontwikkelaar Fatshark via bovenstaande trailer. Het spel, dat net als zijn Warhammer: Vermintide-voorgangers qua gameplay lijkt op Left 4 Dead, stond oorspronkelijk voor vorig jaar op de planning. De coronapandemie gooide roet in het eten, waarna de blik verschoof naar de lente van 2022. Nu blijkt dat het spel toch wat langer op zich laat wachten: 13 september.

De trailer laat een paar seconden aan gameplay zien, maar geeft voornamelijk een voorproefje op het verhaal. Er is een eigenaardig team van Imperial Guardsmen aan tafel te zien dat een kaartspel speelt voordat de actie losbarst.

Darktide speelt af in de stad Tertium, waar spelers in de huid kruipen van de Imperial- en Chaos-facties en a la Left 4 Dead met zijn vieren hordes aan zombie-achtige vijanden te lijf gaan.

Warhammer 40.000: Darktide verschijnt 13 september voor pc (via Steam) en Xbox Series X en S. Het spel wordt beschikbaar via Game Pass.

Bron: YouTube

Dit artikel delen:

Lees meer

Tekken 7-mod laat spelers vechten met Elden Ring-personages Chipbakker TSMC ziet vraag voor pc- en smartphone-chips dalen
0

Reacties op: Warhammer 40.000: Darktide komt uit op 13 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.