Trailer
Apex Legends

Vijftiende Apex Legends-seizoen begint op 1 november

Een trailer toont de nieuwe legend en map

Geschreven door Michel Musters op
Op 1 november gaat het vijftiende Apex Legends-seizoen van start. Daarom heeft Respawn Entertainment een zogenaamde 'launch trailer' uitgebracht.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat het vijftiende seizoen, genaamd Eclipse, een nieuwe speelbare legends bevat in de vorm van het trans personage Catalyst, oftewel Tressa Smith. Dit personage is ook te zien in de nieuwe trailer. Ook de nieuwe map die op de maan van planeet Boreas gesitueerd is komt voorbij. 

De video eindigt met de aankondiging dat er op 24 oktober - oftewel aanstaande maandag - een gameplaytrailer volgt van het vijftiende seizoen.

Eclipse voegt naast de nieuwe legend en map ook een gifting-systeem toe die cross-platform werkt. Spelers kunnen straks items, wapens of bundels met skins aan andere spelers schenken, ongeacht op welk platform er gespeeld wordt. Apex Coins en Thematic Packs Collection Event Items kunnen niet geschonken worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bungie werkt mogelijk aan een nieuwe Marathon-game Win Steelrising
1

Reacties op: Vijftiende Apex Legends-seizoen begint op 1 november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Srebseig

    • 21 oktober 2022 11:20
    Het blijft een heerlijke game! Dit karakter ziet er ook goed uit qua abilities. Er komt een moment dat ze geen nieuwe karakters meer hoeven te introdceren wat mij betreft. Anders krijg je zo'n enorm "roster" zoals Overwatch. Meerdere maps beschikbaar op hetzelfde moment zou ik toejuichen. Hoe dan ook, het wordt weer een heel avontuur, seizoen 15!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.