Trailer
Hitman

Vier de aankomende Hitman seizoenspremière

Game beschikbaar vanaf 11 maart

Geschreven door Aida . op

Square Enix en IO Interactive hebben een trailer vrijgegeven voor de seizoenspremière van Hitman. De eerste aflevering van de game is vanaf 11 maart beschikbaar. 

De trailer laat korte beelden zien van Agent 47 in verschillende locaties, waaronder Parijs, de setting in de eerste aflevering. Daarnaast is de hoofdpersoon kort te zien in Italië en Marrakesh, welke het podium vormen voor de latere afleveringen van de game.

Hitman is vanaf 11 maart beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. 

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nintendo 3DS gaat Super Nintendo-spellen afspelen' Star Wars Humble Bundle 2 nu beschikbaar
4

Reacties op: Vier de aankomende Hitman seizoenspremière

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • maartencartman

  • 2 maart 2016 20:27
  Ik heb zin in deze game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • armilo-theus

  • 2 maart 2016 20:57
  Wat een kansloze trailer. Echt trailers die tekst erbij hebben zitten van reviewers, zoals dat het f***king briljant is neem ik niet meer serieus. Alsof ze het hele spel al gespeeld hebben wat niet zo is. Deze hitman laat ik met gemak voorbij gaan, tenzij er goede reviews van betrouwbare bronnen komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Erazor

  • 3 maart 2016 00:03
  @armilo-theus je snapt zelf ook toch wel dat reviewers de game een tijdje voor de lancering. kan spelen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • zwijn

  • 3 maart 2016 15:34
  Vond de "beta" (a.k.a demo) een net-niet verhaal.

  Instinct zit er weer in.. waarom? Je kant het uitzetten, maar er zit niet de gebruikelijke map in uit deel 1/2/contracts/bloodmoney.
  Die map was perfect, paste zich aan afhankelijk van welk niveau je had gekozen. Gaf wat overzicht ipv wallhack. Nu wekte de demo wel de indruk dat er een volledige map in zat, maar kreeg hem op geen enkele manier te voorschijn.

  Ook een debiele feature uit Absolution die weer terug is: alle mogelijkheden van de map liggen van te voren vast, en je kunt ze 1 voor 1 afgaan. Dit is hitman, ik wil niet aan het handje gehouden worden. Ik wil zélf alles uitzoeken.

  En ook iets wat ik voornamelijk uit absolution herkende. Op de meest opzichtige plaatsen staan opberg dozen, waar je mensen in kan proppen die je verdoofd hebt. Verdoven door simpelweg ze te wurgen. Ook al zoeits… En dan toevallig elke keer een doos in de buurt, lekker aan het handje gehouden worden.
  Waar is de syringe gebleven? Die had je er maar een paar (afhankelijk van welk niveau) en waren véél logischer. Als je iemand wurgt tot ie knock out is, staat ie een paar minuten laten gewoon weer op. Sterker nog in de vorige hitmans, als je te lang erover deed kwamen de verdoofde guards/npc's ook weer bij, en dan was je de lul. Dit maakte het allemaal zoveel spannender en nogmaals: logischer. Een spuitje, en je weet niet eens meer wat er gebeurt is. Als je gewurgd word, onthoud je dat wel ja…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.