Trailer

Video's van Marvel's Midnight Suns draaien om Wolverine

Game komt voor april 2023 uit op pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Nieuwe video's van Marvel's Midnight Suns tonen een van de speelbare personages van de game, Wolverine, in actie.

Er zijn twee video's te bekijken. De eerste video toont diverse illustraties van het personage terwijl er wordt teruggeblikt op zijn verleden. De tweede video toont daadwerkelijk gameplay rondom het personage. Beide video's zijn hieronder te bekijken.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Onlangs werd Midnight Suns uitgesteld - het spel stond eerst getimed voor release op 7 oktober. Een precieze nieuwe releasedatum is er niet, maar de game moet ergens voor april 2023 uitkomen. De extra tijd moet er voor zorgen dat de makers de best mogelijke ervaring kunnen leveren. De game komt voor april 2023 uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De versies voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch hebben een onbekende releaseperiode.

Dit artikel delen:

Lees meer

XIII op PlayStation 5 uitgebreid getoond Zogenaamde promofilmpjes van Saints Row uitgebracht
0

Reacties op: Video's van Marvel's Midnight Suns draaien om Wolverine

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.