Trailer
Fortnite Season 9

Seizoen 9 van Fortnite is gelanceerd

Futuristische locaties verschenen na vulkaanuitbarsting

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In Seizoen 9 van Fortnite kunnen spelers nieuwe, futuristische locaties verkennen. Ook kunnen Fortbytes worden gevonden door bezitters van de nieuwe Battle Pass, om de geheimen van het nieuwe seizoen te ontrafelen.

Het negende seizoen van Fortnite is vandaag van start gegaan. In een nieuwe trailer is te zien dat Fortnite-personages schuilen in een bunker, na het uitbarsten van de vulkaan aan het einde van Seizoen 8. Wanneer de personages na een onbekend aantal jaren worden bevrijd uit de bunker, belanden ze in een futuristische wereld.

De update voegt een aantal futuristische locaties toe aan het eiland van Fortnite, waaronder Neo Tilted en Mega Mall. Spelers kunnen zich bovendien op een nieuwe manier verplaatsen over de map door middel van de Slipstream-windtunnels. Ook wordt de semiautomatische Combat Shotgun geïntroduceerd als nieuw wapen in het spel.

Er is ook een nieuwe Battle Pass uitgebracht voor het negende seizoen van Fortnite. Bezitters van deze pas kunnen Fortbytes vinden, welke verspreid zijn over het eiland. De computerchips kunnen worden verzameld om nieuwe beloningen vrij te spelen, een mysterieuze afbeelding te ontcijferen en de geheimen van Seizoen 9 te ontrafelen. Ook krijgen spelers twee outfits bij het aanschaffen van de Battle Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox geeft Game of Thrones-consoles weg Bethesda pleegt plagiaat met tabletop-avontuur Elder Scrolls Online
2

Reacties op: Seizoen 9 van Fortnite is gelanceerd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • ebiker

  • 9 mei 2019 12:27
  Oh gut, ik hoop niet dat het een 'space-soldiers' in de toekomst shooter is geworden, dan ben ik weg. Als er wel iets kinderachti…oh daarom hebben ze dat tuurlijk gedaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DarkRuleR

  • 10 mei 2019 15:43
  @ebiker Valt mee. Er zijn maar 2 POI's echt futuristisch. En natuurlijk de slipstreams door de map heen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.