Trailer
Olympic Games Tokyo

Verdien gouden medailles in Olympic Games Tokyo 2020

Sport met eigen personage in Olympisch Stadion

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Een trailer van Olympic Games Tokyo 2020 toont de verschillende sporten, spelmodi en functionaliteiten van het spel.

Sega heeft een trailer uitgebracht van Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game. In het spel kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen om medailles te verdienen, kan worden gestreden om de beste van de wereld te worden in de competitieve online-modus en kunnen spelers oefenen in de trainingsmodus.

In Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game wordt gespeeld in het realistisch nagemaakte Olympisch Stadion en op de andere locaties. Er kan worden gekozen uit 15 speelbare sportevenementen, waaronder kogelstoten, honkbal, beachvolleybal, BMX, tafeltennis en de honderd meter sprint. Bovendien kan de speler een eigen personage maken.

Begin deze maand werd Olympic Games Tokyo 2020 al onthuld door Sega, toen ook Mario and Sonic at the Olympic Games werd aangekondigd. Verder verschijnt in de zomer van 2020 een Arcade-versie van Mario and Sonic at the Olympic Games en moet in dezelfde periode ook een mobiele game uitkomen voor Android en iOS, genaamd Sonic at the Olympic Games.

Olympic Games Tokyo 2020 is vanaf 24 juli verkrijgbaar in Japan. Wereldwijd lanceert het spel pas in 2020 voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite hint naar Avengers: Endgame-spelmodus Win de Kollector's Edition van Mortal Kombat 11
1

Reacties op: Verdien gouden medailles in Olympic Games Tokyo 2020

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 23 april 2019 16:38
    Natuurlijk superleuk voor de hele jonge gamers, veel verschillende sporten/spellen in 1 game. Maar voor de wat meer eisende gamer is dit niet om aan te zien, echter het ziet er weer fantastisch uit vergeleken met mijn tijd. Winter Olympics 1990 ofzo…kan me nog afdaling herinneren op een zwart wit monitor…man man, was er hele middagen zoet mee haha.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.