Trailer
Doom

Update 6.66 voor Doom in beeld gebracht

Het bloed vliegt er vanaf

Geschreven door Michel Musters op
Update 6.66 is inmiddels verkrijgbaar voor de meest recente uitgave van Doom. id Software heeft een trailer van de update uitgebracht.
De update kan gratis geïnstalleerd worden op pc, Xbox One en PlayStation 4 zolang Doom in het bezit is en voegt een hoop nieuwe elementen toe.


Zo wordt de progressie in de game aangepast en verandert daarmee de momenten dat spelers geweren, andere items en vijanden tegenkomen. Items worden nu ontgrendeld wanneer spelers aan diverse vereisten voldoen tijdens de game. Ook de multiplayer krijgt een nieuw progressiesysteem. Daarbij worden levels van spelers gereset naar 0.

Om de uitgave van de update te vieren kunnen mensen op Steam de game met 50 procent korting kopen. Deze deal is geldig tot 19:00 uur vanavond.

Dit artikel delen:

Lees meer

Project Cars 2 (hands-on) Update voor Splatoon 2 balanceert special abilities
1

Reacties op: Update 6.66 voor Doom in beeld gebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • ttthimo

    • 27 juli 2017 11:06
    Vond de multiplayer van DOOM al heel goed en dit is echt een goede stap vooruit. Eerder deze maand kregen we ook al alle DLC maps gratis en voor niets :)

    Alleen jammer dat de game meer dan 60gb vraagt van je harde schijf en dat het switchen tussen SP en MP langzaam en irritant is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.