Trailer

Tweede aflevering Hitman verschijnt op 26 april

Agent 47 naar het Italiaanse Sapienza

Geschreven door Aida . op

De tweede aflevering van Hitman is vanaf 26 april beschikbaar. Dit is bekendgemaakt in een korte officiële trailer van de aankomende aflevering, Sapienza. 

Er verschenen al eerder beelden van Agent 47 in het Italiaanse Sapienza. Deze beelden waren te zien in de ‘Welcome to Sapienza’-trailer, die een aantal maanden online werd geplaatst door ontwikkelaar IO Interactive. Het verhaal neemt Agent 47 mee langs een kerk, landhuis en griezelige catacomben. Het doel is om een geheim lab te vinden waar spelers een wetenschapper moeten uitschakelen om de verspreiding van een dodelijk virus te voorkomen.

Eerder kreeg de game twee extra missies in de vorm van Escalation Missions. In deze missies moeten spelers een doelwit doden. De moeilijkheidsgraad wordt telkens verhoogd wanneer iemand deze missies voltooid.

De eerste aflevering van Hitman is te koop op Steam voor 12,99 euro en voor 14,99 euro op PlayStation 4 en Xbox One. Spelers kunnen ook de volledige game aanschaffen voor 49,99 euro op Steam, of 59,99 euro op Xbox One en Playstation 4. De disk-versie van de game is uitgesteld naar 2017. 

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste Incursion-update voor The Division verschijnt in april Laatste online game op PS2 sluit servers
1

Reacties op: Tweede aflevering Hitman verschijnt op 26 april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • misterdoa

    • 1 april 2016 12:40
    Heftige trailert hoorhey :) Ga van de week episode 1 wel proberen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.