Trailer

Gameplaybeelden van rpg Masquerada: Songs and Shadows

Een 'pause-for-tactics' rpg

Geschreven door Aida . op
Een officiële gameplay trailer voor de rpg Masquerada: Songs and Shadows is verschenen. De makers van het spel, Witching Hour Studios, plaatste de trailer op de officiële website.

Masquerada: Songs and Shadows haalt inspiratie uit Baldur's Gate en Dragon Age en speelt zich af in Ombre- een op Venetië gebaseerde stad. Hier woedt er een oorlog tussen de elite – die magie tappen uit de maskers die zij dragen – en de gewone mens. In de trailer is te zien hoe verschillende personages vechten in met magie gevulde gevechten. In het spel heeft de speler de mogelijkheid het spel op pauze te zetten, om zo de meest logische en strategische beslissing te nemen.

Er is geen extra informatie bekend over de verschillende personages die te zien zijn in de gameplay trailer. Op de website zijn ook screenshots van het spel te bekijken. 

Een releasedatum voor Masquerada: Songs and Shadows is nog niet bekend, maar de game wordt begin 2016 verwacht voor pc en Mac.  

None

Dit artikel delen:

Lees meer

Skylanders wordt mobiele kaartgame met echte kaarten Driveclub krijgt nieuwe Sprint-modus
2

Reacties op: Gameplaybeelden van rpg Masquerada: Songs and Shadows

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Baukereg

  • 18 augustus 2015 15:56
  Het zal vast een goede game worden, maar na alle pracht en praal van Pillars of Eternity zien deze graphics eruit als een flash game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geert1

  • 18 augustus 2015 16:46
  Gezien het grote aantal top-down RPG's kan deze titel het nog wel eens moeilijk gaan krijgen. Het ziet er niet bijzonder mooi of interessant uit, en de concurrentie is groot met o.a. Pillars of Eternity, Wasteland 2, Shadowrun, The Banner Saga, het aankomende Torment: Tides of Numenera, Divinity: Original Sin 1 en 2, enz. Deze steekt er voor nu nog niet echt bovenuit, en de markt voor dit genre is al beperkt. Natuurlijk is dit een vroege versie en de omschrijving heeft wel wat leuke ideeën, dus wie weet wordt 't toch nog wat.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.