Trailer

Trailer toont de wereld van Forspoken

Welkom in Athia

Geschreven door Jari Klapwijk op
In een nieuwe video wordt de wereld van Forspoken geïntroduceerd.

De trailer toont de wereld genaamd Athia en laat zien wat er allemaal te doen is in het spel. Daarnaast gaat de video in op de fotomodus. Hoe meer foto's spelers maken hoe meer functies ze ontgrendelen. 

Eerder kwamen er al trailers uit die inzoomen op de parkourvaardigheden en gevechten in het spel. Forspoken draait om Frey Holland, die van New York in een fantasievol universum genaamd Athia arriveert. Frey is een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten.

De game wordt ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. De game verschijnt op 24 januari 2023 voor PlayStation 5 en pc.

Een promotietrailer van Sony toonde dat het spel twee jaar exclusief is voor PlayStation 5 en pc. Na 23 januari 2025 kan het spel ook op andere platformen verschijnen. Het is nog niet duidelijk of dat daadwerkelijk gaat gebeuren. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield 2042 komt naar Xbox Game Pass Ultimate Hogwarts Legacy-gameplaypresentatie vindt vanavond plaats
2

Reacties op: Trailer toont de wereld van Forspoken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Snoop213

  • 11 november 2022 08:44
  Ik had bij de eerdere presentaties echt een meh gevoel. Maar nu heb ik echt zin in deze game. Hopelijk is goed afgewerkt. Dan kunnen we in januari beginnen met deze potentiele topper.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Fr3nzy

  • 11 november 2022 11:43
  @Snoop213
  Ik heb ook vaak een dubbel gevoel gehad bij deze game. Het oogt soms was ongepolijst dus ik ben ook benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.