Trailer
Total War: Warhammer 3

Total War: Warhammer 3-trailer toont de Tzeentch

Game komt begin 2022 uit op pc

Geschreven door Michel Musters op
Creative Assembly heeft een nieuwe trailer uitgegeven van het aankomende Total War: Warhammer 3, waar de Tzeentch-factie centraal in staat.

De Tzeentch wordt aangevoerd door Kairos Fateweaver, de machtigste Lord of Change. Hij heeft visies over het verleden en de toekomst en is een almachtige tovenaar. Daarmee heeft hij een speciale magische staf, de Staff of Tomorrow, waarmee hij extreem snel magische spreuken kan casten.

In Total War: Warhammer 3 zitten onder andere nieuwe mechanics, facties en allerlei verbeteringen. Ook nieuw zijn Survival Battles. Deze gevechten spelen zich af op vijandelijk territorium. Het doel is om overgenomen punten op de kaart te verdedigen tegen vijanden. Spelers gebruiken verdiende bronmaterialen om allerlei barricades op te stellen en zo vijanden naar een punt op de map te lokken, waar ze gemakkelijker zijn te verslaan.

Na de release van Total War: Warhammer 3 wil de ontwikkelaar dlc uitbrengen waardoor de maps uit de drie Total War: Warhammer-games worden gecombineerd tot één grote map. Deze komt wel alleen beschikbaar voor mensen die alle drie de games hebben gekocht.

Total War: Warhammer 3 verschijnt ergens begin volgend jaar op Steam en Epic Games Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste screenshot van Suicide Squad-game uitgebracht Eerste beelden van The Invincible getoond
0

Reacties op: Total War: Warhammer 3-trailer toont de Tzeentch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.