Trailer
Apex Legends

Tijdelijke spelmodus en meer tijdens Apex Legends-evenement

In het teken van het personage Wraith

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Apex Legends-spelers kunnen tot en met 17 september aan de slag met een nieuwe tijdelijke spelmodus en meer tijdens het Voidwalker-evenement.

Het nieuwe evenement in Apex Legends, genaamd Voidwalker, is deze week van start gegaan. Het evenement staat in het teken van het speelbare personage Wraith en voegt nieuwe uitdagingen, cosmetische items en een tijdelijke spelmodus toe aan het gratis battle royale-spel.

Tijdens het Voidwalker-evenement, dat tot en met 17 september duurt, kunnen spelers tijdelijke uitdagingen voltooien om exclusieve cosmetische items vrij te spelen in het teken van Wraith. Ook kan het een nieuwe tijdelijke spelmodus worden gespeeld, genaamd Armed and Dangerous. In deze modus zijn alleen maar scherpschuttersgeweren en jachtgeweren te vinden.

Naast een legendarische outfit en frame voor Wraith, worden er tijdens het evenement nog zes andere cosmetische items van legendarische kwaliteit toegevoegd aan Apex Legends. In de eerste week van het evenement kunnen een skin voor het RE-45-pistool en outfits voor de personages Lifeline en Gibraltar direct gekocht worden, terwijl in de tweede week een skin voor het Prowler-wapen en een outfit voor Bangalore beschikbaar zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Grey Hulk en andere outfits getoond voor Marvel's Avengers WoW Classic-spelers kunnen nu gratis van server wisselen
0

Reacties op: Tijdelijke spelmodus en meer tijdens Apex Legends-evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.