Trailer

The Tomorrow Children: Phoenix Edition komt dit jaar uit voor PS4

De ‘heropleving’ bevat nieuwe content en features

Geschreven door Marvin Toepoel op
The Tomorrow Children: Phoenix Edition, de opgepoetste versie van het spel uit 2016, komt dit jaar uit voor PlayStation 4 en bevat enkele PlayStation 5-verbeteringen.

Dat meldt ontwikkelaar Q-Games. De studio kreeg de rechten van The Tomorrow Children eind 2021 weer terug van Sony Interactive Entertainment, en werkt aan een “heropleving” van het spel met nieuwe content en features. “Vandaag is een speciale dag voor ons team in Kyoto”, zegt Q-Games-oprichter Dylan Cuthbert in een persbericht.

“The Tomorrow Children: Phoenix Edition leek ons een toepasselijke naam voor het jarenlange project dat we zijn gestart om The Tomorrow Children nieuw leven in te blazen voor onze fans, die het spel nooit opgaven, zelfs niet nadat het offline ging. [..] We zijn erop gericht verbeteringen door te voeren voor nieuwe spelers, maar hebben ook dingen veranderd aan de hand van feedback van veteranen, en een serie nieuwe eilanden, items en manieren om te spelen toegevoegd.”

“Met feedback van de community in het achterhoofd, heeft Q-Games veel tijd geïnvesteerd om de game terug te zetten naar het oorspronkelijke ontwerp en een premium ervaring te leveren. Deze beslissing zorgt ervoor dat The Tomorrow Children voor altijd speelbaar zal blijven, en onderdeel van de ontwerpveranderingen is dat het spel niet langer afhankelijk is van een centrale server, en dat alle microtransacties zijn verwijderd.”

The Tomorrow Children: Phoenix Edition komt eind dit jaar uit voor PlayStation 4 en is ook speelbaar op PlayStation 5, met enkele “verbeteringen” die nog niet onthuld zijn. 

Bron: Q-Games (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

Online co-optest Halo Infinite vindt volgende maand plaats Saudi-Arabië koopt 1 miljard dollar aan aandelen Embracer Group
0

Reacties op: The Tomorrow Children: Phoenix Edition komt dit jaar uit voor PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.