Trailer

The Elder Scrolls Online: High Isle is nu te spelen

Extra gratis update ook verkrijgbaar

Geschreven door Marvin Toepoel op
Het nieuwste hoofdstuk van The Elder Scrolls Online is vanaf vandaag te spelen.

In High Isle, een uitbreiding die los 40 euro kost, worden spelers meegenomen naar de Systres Archipelago (ook wel The Systres genoemd), een kleine eilandengroep in het westen van Tamriel waar veel Bretons zijn te vinden. Ook is nu een gratis update beschikbaar voor alle spelers, Update 34, die onder andere AMD’s FidelityFX Super Resolution (FSR) toevoegt, waardoor het spel - zeker op oudere hardware - beter zou moeten draaien.

Na de uitbreiding zijn Mundus Stones nu onderdeel van het armory-systeem, waardoor zogenaamde Mundus Stone-boons makkelijker te verwisselen zijn tussen verschillende builds en uitrustingen. Er zijn ook aanpassingen doorgevoerd voor het quickselect-wiel, waardoor spelers meerdere wielen kunnen inrichten voor bijvoorbeeld memento’s en emotes en meer mogelijkheden krijgen om het primaire quickselect-wiel voor combat items en consumables in te richten.

Door de update kan de muziek van het titelscherm in de instellingen aangepast worden. Ook is er een zogenaamde Accessibility Mode toegevoegd, die automatisch alle toetsbindingen verwisselt als er een nieuwe input wordt gedetecteerd. Ontwikkelaar Zenimax meldt dat er in de toekomst meer updates voor de toegankelijkheid komen, gericht op spelers die verschillende inputs (zoals controllers) gebruiken.

The Elder Scrolls Online: High Isle is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Stadia. 

Bron: Zenimax (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is hersenloos maar bevredigend Online co-optest Halo Infinite vindt volgende maand plaats
1

Reacties op: The Elder Scrolls Online: High Isle is nu te spelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • FishForce

    • 9 juni 2022 10:11
    PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S komt pas op 21juni. Staat verkeerd in het artiekel.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.