Trailer
The Division 2

End-game, specialisaties en meer trailer voor The Division 2-bèta

Bèta start 7 februari

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Op 7 februari start de gesloten bèta van The Division 2. In deze bèta zijn onder andere twee verhaalmissies speelbaar en kunnen drie end-game specialisaties uitgeprobeerd worden.

Het spel richt zich meer op de end-game, en belooft naast het hoofdverhaal dus veel unieke activiteiten en uitdagingen. Na het uitspelen van het hoofdverhaal krijgt de speler toegang tot nieuwe specialisaties, waarvan er drie al speelbaar zullen zijn in de bèta. Dit zijn de Sloopexpert, Scherpschutter en Overlevingskunstenaar.

Ook kunnen spelers in de bèta een van de vernieuwde Dark Zones ontdekken. In deze gevaarlijke gebieden zullen de beste items te vinden zijn.

De private bèta van The Division 2 is beschikbaar vanaf 7 tot en met 11 februari en is alleen toegankelijk voor de mensen die het spel al besteld hebben. Mensen die het spel nog niet gereserveerd hebben en toch kans willen maken om de bèta te kunnen spelen, kunnen zich registreren op de website van The Division 2 om een kans te maken om toegelaten te worden.

The Division 2 speelt zich af Washington, D.C., zeven maanden nadat het getroffen is door een dodelijk virus. In deze open wereld kunnen spelers diverse gebieden ontdekken. In de dynamische wereld doen burgers en vijandelijke groepen er alles aan om te overleven. Ze vechten om voedsel, munitie en territorium. Burgers leven in vestigingen die door de speler beschermd en geüpgraded kunnen worden.

The Division 2 komt uit op 15 maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Overwatch-map speelt zich af in Parijs Veel Xbox One-consoles waren tijdelijk onbruikbaar door Xbox Live-storing
1

Reacties op: End-game, specialisaties en meer trailer voor The Division 2-bèta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Crusader

    • 31 januari 2019 19:40
    komt er nog een preview van division 2 na de beta test op gamer.nl?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.