Trailer
PUBG

Tencent brengt twee versies van PUBG naar smartphone

Waarvan één gevechten met boten toevoegt

Geschreven door Eline Oosterloo op
De Chinese uitgever Tencent werkt aan twee verschillende, op zichzelf staande PUBG-games uit voor smartphones.

De eerste game, genaamd PlayerUnknown's Battlegrounds: Army Attack, lijkt beladen met actie. Zo zien we in de trailer stunts uitgevoerd met motoren en vele explosies. Daarnaast zien we gevechten die op zee plaatsvinden; spelers krijgen in de game de mogelijkheid om met verschillende bewapende boten te vechten.

PlayerUnknown's Battlegrounds: Army Attack wordt ontwikkeld door Timi Studio, de ontwikkelaar achter Honor of Kings, een moba die in China erg populair is.

De tweede game heet PUBG Mobile: Battlefield en wordt ontwikkeld door Tencents Lightspeed & Quantum Studio. Deze game lijkt te gaan voor een ervaring die meer lijkt op de originele PlayerUnknown's Battlegrounds.

Volgens analist Daniel Ahmad worden beide games gemaakt in Unreal Engine 4. Het is nog niet duidelijk wanneer de games lanceren of hoe veel deze gaan kosten. Wel heeft Tencent bekendgemaakt dat de spellen eerst in China uitkomen, maar dat deze later ook in de rest van de wereld verschijnen.

Op 12 december wordt PlayerUnknown's Battlegrounds officieel uitgebracht voor Xbox One. Later deze maand komt de game uit Early Access en verschijnt een volledige versie hiervan ook op pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kijk vanavond om 20:00 naar de Mega Man Anniversary-livestream Video laat zien of Toad een hoed draagt of niet
0

Reacties op: Tencent brengt twee versies van PUBG naar smartphone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.