Trailer
Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces krijgt online multiplayer-demo voor release

Trailer licht het achtergrondverhaal uit

Geschreven door Pablo Bool op
Er komt een evenement voor fans naar de Nintendo Switch waar men aan de slag kan met de Mario Tennis Aces. Daarnaast is er een trailer beschikbaar waar het verhaal rondom het spel wordt uitgelicht.

Mario Tennis Aces moet eind juni naar de Nintendo Switch komen, maar fans kunnen voor de release aan de slag met het spel. Spelers kunnen deelnemen aan een Mario Tennis Aces-evenement. Tijdens dit evenement doen spelers mee met tennis-toernooien en hiermee een kostuum vrijspelen voor de launch-versie, legt Nintendo uit op hun officiële website. Iedereen met een Switch en een internetverbinding kan meedoen.

Het evenement begint op 1 juni om 11:00 (Nederlandse tijd) en eindigt op 3 juni om 16:59. In eerste instantie kunnen spelers maar uit vier personages kiezen, maar gedurende de demo worden er nog vijf vrijgespeeld.

Hoe verder spelers komen in een toernooi, hoe meer punten een speler verdient. Zolang het evenement duurt kunnen spelers zo vaak deelnemen aan toernooien als ze zelf willen. Bovendien ontvangen alle deelnemers het loodgieterskostuum van Mario voor de volledige versie van het spel.

Op 25 mei kunnen spelers deze versie van het spel downloaden.

Nintendo mario tennis Aces

Trailer

Nintendo heeft ook een nieuwe Japanse-trailer onthuld van Mario Tennis Aces. Hierin zien we veel informatie die al bekend was zoals de speciale moves, het breken van tennisrackets en blocks. Er zijn wel nieuwe beelden van de verhaalmodus.

In de trailer zien we een mysterieuze zwarte mist die Luigi gevangen neemt. Het is vervolgens aan Mario om deze duistere schaduw te verslaan door verschillende tennisuitdagingen aan te gaan. Onder andere neemt Mario het op tegen een reusachtige inktvis en moet hij hekjes omslaan op het veld van de tegenstander.

Mario Tennis Aces komt op 22 juni uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Releasedatum voor Zone of the Enders: the 2nd Runner-remaster bekend Gerucht: Pokémon voor Nintendo Switch wordt deze maand nog onthuld
1

Reacties op: Mario Tennis Aces krijgt online multiplayer-demo voor release

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Xbox One GTA V

    • 15 mei 2018 20:13
    Ik hoop dat deze game hetzelfde gevoel geeft als Wii Sports Tennis.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.