Trailer
God of War: Ragnarok

Sony vat verhaal van God of War samen voor komst van Ragnarök

Een opfriscursus voordat God of War Ragnarök in november uitkomt

Geschreven door Michel Musters op
Om mensen klaar te stomen voor het aankomende God of War Ragnarök heeft Sony een video uitgebracht waarin het verhaal van de vorige God of War wordt samengevat.

In de video vertelt actrice Felicia Day wat er in het 2018 verschenen God of War is gebeurd. Op deze manier kunnen nieuwkomers straks ook meteen aan de slag met Ragnarök en worden mensen die God of War een paar jaar terug hebben gespeeld weer even herinnerd aan alle gebeurtenissen. Overigens komt het personage Mimir ook nog even langs. 

De video bevat geen beelden van God of War: Ragnarök. Mensen die liever een opfriscursus via tekst krijgen in plaats van via video, kunnen op PlayStation Blog terecht.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Weta Workshop en Take-Two werken samen aan Middle-earth-game Iconisch Wii Sports-personage Matt zit in Nintendo Switch Sports
1

Reacties op: Sony vat verhaal van God of War samen voor komst van Ragnarök

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    obi-twan kenobi

    • 15 augustus 2022 20:24
    Toffe recap trailer en leuk verteld door Felicia Day.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.