Trailer

Sonic Origins’ nieuwe modi uitgelegd

Met content die ‘nog nooit eerder is gezien’

Geschreven door Marvin Toepoel op
De gamemodi en het hoofdmenu van Sonic Origins worden getoond in een nieuwe trailer.

De jubileumbundel Sonic Origins bevat enkele nieuwe modi en verbeteringen ten opzichte van de originele uitgaven van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. In een nieuwe ‘Speed Strats’-trailer wordt het hoofdmenu laten zien, en legt Sega onder andere uit dat spelers kunnen kiezen tussen een Anniversary Mode en een Classic Mode.

In de Classic Mode is de originele game in de originele beeldverhouding van 4:3 te spelen met geremasterde graphics. De Anniversary Mode bevat een 16:9-beeldverhouding en een ongelimiteerde hoeveelheid levens. Het is voor het eerst dat Sonic 3 & Knuckles (officieel) in 16:9 te spelen is.

In de Story Mode worden alle games aan elkaar gekoppeld met een verhaal en in de Boss Rush-modus kunnen spelers het opnemen tegen allerlei eindbazen. In de Mission Mode moeten spelers verscheidene missies voltooien in alle vier de spellen om een zo hoog mogelijke score te halen. Ook is er een Mirror Mode, die alle levels in spiegelbeeld weergeeft.

Sonic Origins is vanaf 23 juni speelbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. 

Bron: Sega (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

Huawei Matebook 16 V Rising in eerste maand meer dan 2 miljoen keer verkocht
1

Reacties op: Sonic Origins’ nieuwe modi uitgelegd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  mole28

  • 18 juni 2022 08:49
  Heb er zin in! Uiteraard heb ik deze Sonic games al honderden keren gespeeld, maar het lijkt er op dat er echt veel aandacht aan deze collectie is besteed.
  Ben benieuwd!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.