Trailer
Mortal Kombat 11

Shao Kahn breekt vijanden met hamer in Mortal Kombat 11

En gebruikt speer om vechters te doorborren

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De vechter Shao Kahn heeft zijn eigen Mortal Kombat 11-trailer gekregen, waarin te zien is hoe hij vijanden verslaat met behulp van zijn hamer en speer. Shao Kahn is alleen beschikbaar voor spelers die het spel gereserveerd hebben.

Mortal Kombat 11 heeft een trailer uitgebracht voor de vechter Shao Kahn. Het personage kwam voor het eerst voor als eindbaas in Mortal Kombat 2 en was speelbaar in de Mortal Kombat Trilogy-game. Het was al bekend dat Shao Kahn een speelbare vechter is in Mortal Kombat 11, maar het personage is alleen beschikbaar voor spelers die het spel online reserveren. Dit is nog vijf dagen mogelijk tot de lancering van Mortal Kombat 11.

In de video is te zien hoe Shao Kahn gebruik maakt van zijn hamer om krachtige klappen uit te delen, om vijanden vervolgens te doorboren met zijn speer. Ook kan Shao Khan vechters uitdagen met zijn bekende "You suck!" uitspraak. Bovendien is een van de fatality-acties van Shao Kahn te zien, waarin hij het hoofd van zijn tegenstander door het lichaam heen slaat met zijn hamer.

In een nieuwe trailer zijn vandaag ook gameplay-beelden te zien van Mortal Kombat 11 op de Nintendo Switch. De game wordt op de console van Nintendo afgespeeld met 60 frames per seconde, maar levert op grafisch gebied wel wat in.

Mortal Kombat 11 is beschikbaar vanaf 23 april voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie verschijnt in Europa op 9 mei.

Dit artikel delen:

Lees meer

Saints Row: The Third op de Switch in actie Burnout Paradise-servers sluiten in augustus
2

Reacties op: Shao Kahn breekt vijanden met hamer in Mortal Kombat 11

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Soundwave170

  • 18 april 2019 14:20
  Vriendje Kahn krijgt wel aardig wat stuiters :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  BertThaBest

  • 18 april 2019 22:37
  Het was zo'n lijer van een eindbaas vack in the day… Ik zou graag zn gezicht door zn lichaam gemokerd willen zien, door zichzelf haha.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.