Trailer

Sfeervolle omgevingsbeelden van Hogwarts Legacy getoond

Lekker knus in Zweinstein terwijl het regent

Geschreven door Michel Musters op
Avalance Software heeft een ASMR-video uitgebracht van Hogwarts Legacy waarin enkele sfeervolle locaties uit de game te zien zijn.

In de beelden zijn onder andere Zweinstein en Zweindsveld te zien in de nacht terwijl het regent. Aangezien het om een ASMR-video gaat, ligt de focus op de sfeervolle geluiden, maar ook de beelden kunnen interessant zijn voor fans die naar de game uitkijken.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na. Onlangs werd er nog een uitgebreide blik op de gameplay van het spel gegeven.

Hogwarts Legacy komt ergens eind dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Lees hier alles over Hogwarts Legacy.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bungie-aankoop voor Sony grote stap richting 'meer multiplatform worden' Sony deelt toegankelijkheidsopties van God of War Ragnarok
1

Reacties op: Sfeervolle omgevingsbeelden van Hogwarts Legacy getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    gusanito

    • 19 mei 2022 16:23
    Ben nog steeds bang dat deze game uitgesteld gaat worden en naar 2023 verschoven wordt. Dat is hartstikke prima als de game dat qua ontwikkeling nodig heeft, maar we houden wel weinig over voor deze feestdagen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.