Trailer
Midnight Suns

Scarlet Witch uitgelicht in Marvel's Midnight Suns-trailers

Game komt ergens voor april 2023 uit op pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe video van Marvel's Midnight Suns richt zich op het personage Scarlet Witch.

Het comicpersonage bestaat al vele jaren, maar wint de laatste jaren aan bekendheid door haar aanwezigheid in de Marvel-films en natuurlijk de Scarlet Witch-serie. In onderstaande video kunnen kijkers zien hoe het personage binnen de aankomende Midnight Suns-game functioneert.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Onlangs werd Midnight Suns uitgesteld - het spel stond eerst getimed voor release op 7 oktober. Een precieze nieuwe releasedatum is er niet, maar de game moet ergens voor april 2023 uitkomen. De extra tijd moet er voor zorgen dat de makers de best mogelijke ervaring kunnen leveren. De game komt voor april 2023 uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De versies voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch hebben een onbekende releaseperiode.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mortal Kombat 30th Anniversary Ultimate Bundle uitgelekt Platinum Trophy in The Last of Us: Part 1 is makkelijker te behalen
0

Reacties op: Scarlet Witch uitgelicht in Marvel's Midnight Suns-trailers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.