Trailer

Rpg The Outbound Ghost komt dit jaar uit

Voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc

Geschreven door Marvin Toepoel op
Ontwikkelaar Conradical Games en uitgever Digerati maken bekend dat de ‘avonturen-rpg’ The Outbound Ghost dit jaar uitkomt.

The Outbound Ghost lijkt qua vormgeving op de Paper Mario-spellen. In de rpg moeten spelers geesten helpen om over te steken naar het hiernamaals. Gaandeweg moeten spelers vaardigheden vrijspelen door badges te maken, “vechten tegen het verleden” en puzzels oplossen om de inwoners van een spookstadje te redden.

In het spel zijn de geesten die achterblijven vervuld van spijt. De speler moet zien te achterhalen waarom de geesten niet naar het hiernamaals kunnen gaan en ze vrede laten sluiten met hun verleden. Het hoofdpersonage zal dat uiteindelijk ook voor zichzelf moeten doen.

Er is geen specifieke datum bekendgemaakt voor The Outbound Ghost. Het spel moet dit jaar uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Dit artikel delen:

Lees meer

The Dark Side staat centraal in trailer Lego Star Wars: The Skywalker Saga Netflix neemt ontwikkelaar Boss Fight Entertainment over
0

Reacties op: Rpg The Outbound Ghost komt dit jaar uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.