Trailer
River City Girls 2

River City Girls 2-video introduceert personage Marian

Marian komt uit de Double Dragon-franchise

Geschreven door Michel Musters op
Marian - ook bekend uit Double Dragon - is een speelbaar personage in River City Girls 2, zo blijkt uit een nieuwe trailer van de game.

Gamers kunnen Marian wellicht nog kennen uit de Double Dragon-reeks, waar ze Billy's vriendin is. In een PlayStation Blog-artikel laat de ontwikkelaar van River City Girls 2 weten dat ze de cross-over hebben besproken met de Double Dragon-licentiehouder Arc System Works, en dat zij het een goed idee vonden.

Het vervolg op de in 2019 verschenen side-scrolling beat 'em up was eerder al aangekondigd. De game speelt zich kort na het origineel af. Hoofdpersonages Misako en Kyoko keren terug op de straten van River City en vechten er weer op los. Verder worden er nieuwe moves, vijanden en omgevingen verwacht. Ook bevat het spel zowel lokale als online co-op voor twee spelers.

River City Girls 2 komt ergens binnenkort uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

Current-gen upgrade voor Fallout 4 aangekondigd Amsterdam uit Call of Duty: Modern Warfare 2 vergeleken met de echte stad
0

Reacties op: River City Girls 2-video introduceert personage Marian

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.