Trailer
Gotham Knights

Red Hood uit Gotham Knights uitgelicht

Game komt op 25 oktober uit op pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Red Hood is een van de vier speelbare personages in Gotham Knights. In een nieuwe trailer wordt dit personage breder uitgelicht.

De voormalige Robin werd vermoord door de Joker en uiteindelijk opnieuw tot leven gewekt door de League of Assassins, waardoor hij nu als Red Hood bekendstaat. Hij heeft daardoor ook speciale krachten die hij kan gebruiken om zich sneller door Gotham voort te bewegen. Ook gebruikt hij niet-dodelijke vechtmoves om Gotham van slechteriken te bevrijden.

Eerdere video's van Gotham Knights draaiden al om de drie andere personages in de game - Robin, Batgirl en Nightwing. Hieronder zijn alle vier de video's onder elkaar te zien.

De game moet een dynamische en interactieve open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. Gotham Knights komt op 25 oktober uit voor pc (Steam en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game stond eerst ook gepland voor release op PlayStation 4 en Xbox One, maar die versie is geannuleerd.

Dit artikel delen:

Lees meer

2D-actieplatformer Moonscars moet in september uitkomen De PlayStation Plus Extra en Premium-games van augustus zijn bekend
0

Reacties op: Red Hood uit Gotham Knights uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.