Trailer
Sniper Elite 5

Realistische schietactie in Sniper Elite 5

Game komt op 26 mei uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Rebellion heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Sniper Elite 5, waarin de realistische schietactie van de franchise centraal staat.

In de Marksman-trailer is te zien hoe hoofdpersonage Karl Fairburne van een arsenaal aan realistisch ogende en aanvoelende wapens gebruik kan maken. Mensen kunnen deze wapens naar gelieve uitbreiden en aanpassen met allerlei accessoires. De trailer is hieronder te bekijken.

Sniper Elite 5 werd eind vorig jaar aangekondigd. De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks voornamelijk sluipschutteractie bieden. Ook de iconische kill cam keert weer terug, die volgens Rebellion "realistischer en griezeliger dan ooit is".

Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook komt de game op release op Xbox Game Pass te staan. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Raytracing wordt aan Xbox Series-versie Minecraft toegevoegd Call of Duty-ontwikkelaar Beenox opent nieuwe studio in Montreal
2

Reacties op: Realistische schietactie in Sniper Elite 5

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TPpower

  • 30 maart 2022 17:37
  Ik moet leeftijd ferfiaren om te zien kan dat ook op een andere manier? Ik heb geen zin om dat nu te doen namelijk

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TPpower

  • 30 maart 2022 17:39
  Al gevonden hier heb je ook een link als je geen leeftijd wil ferifieren zoek op google meteen bovenste mag geen link posten helaas

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.