Trailer
Warzone.jpg

Rambo voor Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War onthuld

Season Three Reloaded begint morgen

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer voor het derde seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone toont het filmpersonage Rambo in de games.

In de video is te zien hoe de actieheld uit een helikopter springt aan het begin van een potje Warzone. Hij gebruikt daarnaast zijn iconische pijl en boog om aan te vallen. Rambo komt vanaf morgen beschikbaar via de Rambo-bundel. Hierin zit Rambo als Operator, alsmede twee finishing moves, drie blauwdrukken voor legendarische wapens, een legendary calling card en embleem, een horloge en een charm.

Nakatomi Plaza, bekend uit Die Hard, is ook in de video te zien. Vanaf morgen is het gebouw in Downtown te aanschouwen in plaats van de Broadcast Tower. John McClane, het hoofdpersonage uit de Die Hard-reeks, komt zelf ook via een bundel beschikbaar vanaf morgen.

Verder worden kampen op de Verdansk-map vervangen door overlevingskampen bekend uit Rambo: First Blood 2 - er zijn er in totaal tien te vinden. Tot slot wordt ook een CIA Outpost toegevoegd. 

Verder komt er een gelimiteerde modus naar Warzone genaamd Power Grab. Meer dan honderd spelers starten in squads in een kleiner oppervlakte dan men gewend is. De cirkel krimpt op vijf verschillende momenten en er is geen goelag. Andere leden van het squad moeten via dogtags weer tot leven worden gewekt.

Season Three Reloaded is vanaf morgen beschikbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hollow Knight: Silksong wordt niet op E3 getoond Tijdelijke Fortnite-modus Impossible Escape onthuld
1

Reacties op: Rambo voor Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • marco300

    • 19 mei 2021 19:57
    Is dit een trailer van RTL7?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.