Trailer
pokemon

Dit zijn de nieuwe handigheden in Pokémon Sword en Shield

Pokémon Box altijd in handbereik

Geschreven door Cody Dakota op
Er is wederom een nieuwe video verschenen van Pokémon Sword en Shield. De video licht nieuwe items en mogelijkheden uit in de aankomende games.

De meest opmerkelijke mogelijkheid is dat spelers in Sword en Shield ten aller tijden toegang tot hun Pokémon Box hebben. Dit houdt in dat trainers niet eerst een pc hoeven te vinden om van pokémon te wisselen.

Een andere interessante mogelijkheid is het overdragen van zogeheten Egg Moves. Dit zijn aanvallen die overgedragen kunnen worden aan een ongeboren pokémon tijdens het broeden van een ei.

De video toont ook nieuwe items, zoals speciale snoepjes genaamd Mints. Met deze snoepjes kunnen spelers de aard van hun pokémon veranderen. De aard van een pokémon heeft invloed op het temperament van het beestje, wat invloed heeft op de statistieken van de pokémon (Een bold pokémon kan bijvoorbeeld beter verdedigen dan aanvallen).

Naast Mints zijn er ook verschillende supplementen beschikbaar in de game waarmee de basisstatistieken van een pokémon kunnen worden verbeterd. In de video zien we bijvoorbeeld hoe Gengar een hoop calcium naar binnen krijgt waardoor zijn SP. Atk-basis wordt verbeterd.

Benieuwd wat onze eerste impressie van Pokémon Sword en Shield zijn? Lees de preview van Jacco hier. Daarnaast heeft Jacco een interview met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield gehouden, die lees je hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

Death Stranding-protagonist uitgelicht Update over Abbey Games: 'Het bedrijf is te groot geworden.'
0

Reacties op: Dit zijn de nieuwe handigheden in Pokémon Sword en Shield

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.