Trailer
Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus-trailer hint naar nieuwe pokémon

'Gevonden beelden' van een wetenschapper

Geschreven door Michel Musters op
Er is een mysterieuze nieuwe trailer van Pokémon Legends: Arceus uitgegeven waarin wordt gehint naar een nieuwe pokémon.

De trailer bootst zogenaamde gevonden beeldmateriaal na en is dan ook erg onduidelijk. Een wetenschapper is Hisui aan het verkennen en wordt uiteindelijk aangevallen door een onbekende pokémon. Omdat het beeld zo onduidelijk is, valt er echter maar weinig te zien.

In Pokémon Legends: Arceus krijgen spelers de taak om de eerste Pokédex op te bouwen door pokémon in het wild te vangen. Ten opzichte van voorgaande rpg's bevat de game een aantal actie- en sluipelementen, zoals een rol om aanvallende pokémon te ontwijken. Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 27 januari voor Nintendo Switch.

The Pokémon Company verduidelijkte onlangs de structuur van de game: Arceus wordt geen openwereldgame. In plaats daarvan vertrekken spelers vanaf hun basis in Jubilife Village naar verschillende open gebieden in de game om daar missies te voltooien. "Na het ontvangen van een opdracht of een verzoek, en het voorbereiden van de volgende excursie, zullen spelers vanuit het dorp naar een van de open gebieden in de Hisui-regio afreizen. Na het voltooien van de opdracht moeten spelers weer terugkeren naar het dorp om zich voor te bereiden op de volgende."

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin’s Creed Valhalla’s Discovery Tour: Viking Age nu verkrijgbaar Elite-koelers van Corsair onthuld met 30 fps lcd-scherm
1

Reacties op: Pokémon Legends: Arceus-trailer hint naar nieuwe pokémon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    watashi wa maurice desu.

    • 20 oktober 2021 10:21
    Past goed in de Halloween tijd. En is best creepy trailer. Niet echt Pokemon stijl aangezien dat eerder cute en vrolijk is. Maar op deze manier kan een nieuwe Pokemon aangekondigd worden zonder dat die meteen zichtbaars. En blijft de mysterie groot. En er zitten genoeg hints jn de trailer denk ik zodat spelers later diezelfde locatie kunnen gaan onderzoeken. Mooie manier om zo mysterieus te blijven. En het past in deze tijd. Halloween is hot tegenwoordig over de hele wereld dus doet deze trailer ook goed in mee

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.