Trailer

PlayStation 4-bonuscontent getoond voor Batman: Arkham Knight

Meer missies en skins

Geschreven door David Kers op
Een nieuwe trailer toont bonuscontent voor de actie-adventuregame Batman: Arkham Knight Sony publiceerde gisteren een video met de informatie.

De content bestaat uit een Justice League 3000-skin voor Batman, Scarecrow Nightmare-missies (waarin de Batmobile centraal lijkt te staan) en skins voor Batman en de Batmobile uit de klassieke tv-serie. De content verschijnt als eerst op de PlayStation 4 en waarschijnlijk later ook voor andere platformen.

Batman: Arkham Knight is het vierde deel in de Arkham-reeks en wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios. De game laat spelers Gotham City verkennen, waarin spelers het onder andere opnemen tegen Scarecrow en een mysterieuze nieuwe schurk: Arkham Knight. Batman: Arkham Knight verschijnt op 23 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Badland: Game of the Year Edition uitgebracht op meerdere platformen Voormalige Bioshock-ontwikkelaars zetten Perception op Kickstarter
1

Reacties op: PlayStation 4-bonuscontent getoond voor Batman: Arkham Knight

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • ShadowX

    • 28 mei 2015 09:15
    Staat in pre order, ben zeer benieuwd naar de nieuwe Batman Game en hopelijk wat beter dan zijn voorganger, Batman Arkham City en Asylum waren geweldig de laatste ging wel maar was toch zeker minder dan zijn voorgangers.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.