Trailer
Like a Dragon: Ishin

Op de vuist in Like a Dragon: Ishin

Game komt op 21 februari uit op pc, PlayStation en Xbox

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Like a Dragon: Ishin draait om de mêleegevechten in de game.

Hoewel spelers een grote diversiteit aan wapens kunnen gebruiken in het aankomende spel, kan ook het lichaam worden gebruikt tijdens gevechten. Dat wordt uitgebreid getoond in onderstaande trailer.

Like a Dragon: Ishin verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit in het Westen uit, al gaat daar met deze nieuwe versie verandering in komen. Het betreft een remake die draait op Unreal Engine 4.

De game speelt zich af in Kyo, een fictionele versie van Kyoto, in 1860. Populaire personages uit Yakuza 6 en 7 keren terug en bekleden nieuwe rollen in de game. De oorspronkelijke versie van Like A Dragon: Ishin, die alleen in Japan uitkwam, bevatte juist personages uit Yakuza 1 tot en met 5.

Like a Dragon: Ishin komt op 21 februari 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Het is niet de enige nieuwe Yakuza-game die Sega in ontwikkeling heeft; er wordt ook gewerkt aan Like a Dragon 8 (voorheen Yakuza 8) en Like a Dragon Gaiden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Prominente insider stopt met het uitlekken van gamescoops Horizon Chase Turbo nu gratis verkrijgbaar via Epic Games Store
1

Reacties op: Op de vuist in Like a Dragon: Ishin

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lavalera

    • 17 december 2022 12:47
    Als groot fan van de Yakuza / Like a Dragon franchise kan ik niet wachten op deze game. Voor mij kan het niet snel genoeg februari zijn!!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.