Trailer
Telling Lies

Onthul de waarheid in Telling Lies

Game verschijnt later dit jaar

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Annapurna Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de FMV-game Telling Lies. Dit maakt het bedrijf bekend tijdens de PC Gaming Show van E3 in Los Angeles.

De nieuwe trailer legt de nadruk op het moeten onthullen van de waarheid door de gesproken woorden van de vier personages te gebruiken. In Telling Lies, dat voornamelijk bestaat uit live action-filmbeelden, krijgt de speler toegang tot een gestolen NSA-harddrive. Hierop kunnen de levens van vier personages bekeken worden die gespeeld worden door acteurs en actrices Logan Marshall-Green (Prometheus), Angela Sarafyan (Westworld), Kerry Bishé (Argo) en Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse).

Telling Lies wordt ontwikkeld door Sam Barlow, die tevens de bedenker was van de indiehit Her Story. In deze game uit 2015 werd dezelfde structuur van live action-filmbeelden gebruikt wat voor een unieke stijl zorgt.

Telling Lies staat gepland om later dit jaar te verschijnen op pc en smartphones.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk hier live om 21:00 uur de Limited Run-persconferentie vanaf E3 2019 Standalone-versie Auto Chess aangekondigd voor Epic Games Store
0

Reacties op: Onthul de waarheid in Telling Lies

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.