Trailer
Hitman 2

Online 1-tegen-1-modus aangekondigd voor Hitman 2

Wie is de beste Agent 47?

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben een online 1-tegen-1-modus aangekondigd voor de aankomende game Hitman 2. In de zogenoemde Ghost-modus moeten twee spelers het tegen elkaar opnemen en bewijzen wie de beste Agent 47 is.

In een trailer licht IO Interactive de regels uit van de nieuwe Ghost-modus. In deze modus strijden twee spelers om als eerste vijf mensen te elimineren. Degene die als eerst vijf doelwitten ongezien weet te elimineren, wint de game. Spelers beginnen tegelijk op dezelfde plek met ieder verschillende doelwitten. Wanneer één van de twee spelers een doelwit uitschakelt, heeft de andere speler kort de tijd om zijn doelwit uit te schakelen om alsnog een punt te scoren. Wanneer de tijd voorbij is, of als de speler betrapt wordt bij het vermoorden van zijn doelwit, dan telt de moord niet als een punt.

Hitman 2

Tijdens de modus zijn de activiteiten van de ene speler niet van invloed op de andere speler. Hiermee kunnen beide spelers bijvoorbeeld op dezelfde locatie zijn wanneer de ene speler een chaos veroorzaakt en de andere ongezien zijn weg kan gaan. De modus biedt verschillende creatieve mogelijkheden om de doelwitten uit te kunnen schakelen, zoals vermommingen, wapens en meer.

De Ghost-modus is vanaf 14 november beschikbaar in Hitman 2, als de game wordt uitgebracht. De modus is dan alleen beschikbaar voor de Miami-locatie, maar wordt later beschikbaar gesteld voor meer locaties, evenals voor andere World of Assassination-locaties.

Eerder verscheen er een trailer die uitlichtte hoe de speler creatief kan zijn met de verschillende beschikbare materialen in de game.

Hitman 2 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

De microtransacties in Assassin’s Creed Odyssey zijn onschuldig Pre-orders gestart voor draadloze Switch-controllers in GameCube-stijl
3

Reacties op: Online 1-tegen-1-modus aangekondigd voor Hitman 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Robert-Frans

  • 12 oktober 2018 17:54
  Dacht meteen als eerste dat de twee hitmans zouden moeten proberen elkáár te vermoorden. Zou toch veel toffer zijn, twee huurmoordenaars die een rasecht kat-en-muis-spel tegen elkaar spelen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Paxopoxo

  • 12 oktober 2018 18:29
  @Robert-Frans Ik had inderdaad hetzelfde idee en was een beetje teleurgesteld toen ik dit las, alsnog tof, maar minder.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  denver

  • 13 oktober 2018 02:16
  @Paxopoxo Sterker nog, je speelt gewoon allebei je eigen spel tegen computertegenstanders. Het is helemaal niet 1-tegen-1 zoals de titel suggereert.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.