Trailer
No More Heroes 3

No More Heroes 3 nu verkrijgbaar op pc, PlayStation en Xbox

Game is al geruime tijd beschikbaar op Nintendo Switch

Geschreven door Michel Musters op
No More Heroes 3 is sinds vandaag verkrijgbaar op PlayStation-consoles, Xbox-consoles en pc.

Om dat te vieren is een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder is te bekijken. De game heeft op de platforms verbeterde graphics, hogere framerates en snellere laadtijden vergeleken met de eerder uitgekomen Nintendo Switch-versie.

In No More Heroes 3 verschijnt er een zwevend gevaarte boven Santa Destroy. Hoofdpersonage Travis Touchdown moet zich aldaar door een ranglijst van tien buitenaardse wezens vechten om aan de top van de Galactic Superhero Rankings te komen, zodat hij de slechte Prince FU kan tegenhouden in zijn plannen om de wereld over te nemen.

De No More Heroes-games worden ontwikkeld door Goichi Suda en zijn team Grasshopper Manufacture. De eerste twee spellen verschenen oorspronkelijk op de Wii en laten spelers een semi-open wereld verkennen terwijl ze het als Travis Touchdown opnemen tegen diverse schurken om zo de top van een lijst met huurmoordenaars te bereiken.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de Switch-versie van de game: "No More Heroes 3 zet vooral in op hack ‘n slash-gameplay en tal van zijactiviteiten, en minder op een diepgravend narratief. Onderweg speelt de game geregeld op een kenmerkende manier met je verwachtingen en werkt vaak op de (glim)lachspieren."

Dit artikel delen:

Lees meer

Dead Space is geen overbodige remake Tag Heuer brengt nieuwe Mario Kart-horloges uit
0

Reacties op: No More Heroes 3 nu verkrijgbaar op pc, PlayStation en Xbox

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.