Trailer
Mortal Kombat 11

Nightwolf vanaf 13 augustus verkrijgbaar in Mortal Kombat 11

Maakt gebruik van magische tomahawk en pijl en boog

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In een nieuwe Mortal Kombat 11-trailer is te zien hoe Nightwolf gebruik maakt van verschillende spirituele wapens. Vanaf 13 augustus kunnen bezitters van de Kombat Pack al aan de slag met het personage.

NetherRealm Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Mortal Kombat 11, waarin gameplay wordt getoond van Nightwolf. Het personage wordt omschreven als een trotse en felle krijger, die zich inzet voor al het goede en is gekozen door de Great Spirit om als kampioen en beschermer van de Matoka-stam te dienen. Nighthawk maakte voor het eerst zijn opwachting in Mortal Kombat 3 en komt nu naar Mortal Kombat 11 als deel van de Kombat Pack.

In de video is te zien hoe Nightwolf gebruik maakt van verschillende spirituele wapens. Zo heeft de vechter een tomahawk, pijl en boog, machete en twee dolken. Ook kan Nighthawk de krachten oproepen van een spirituele beer, wolf of havik. In een van zijn fatalities scheurt Nighthawk de voorkant van het lichaam van zijn tegenstander open, om vervolgens zijn tomahawk in het blootgestelde hart te gooien.

Bezitters van de Kombat Pack kunnen al vanaf 13 augustus aan de slag met Nightwolf, terwijl het personage een week later verkrijgbaar is voor alle spelers in Mortal Kombat 11. Op 13 augustus krijgen Kombat Pack-bezitters ook toegang tot het Klassic Arcade Fighter Skin-pakket, welke klassieke outfits bevat voor onder andere de vechters Jax, Kung Lao en Kano.

Dit artikel delen:

Lees meer

Apex Legends-ontwikkelaar hint naar nieuw personage Pokémon Center-winkel komt tijdelijk naar Londen
0

Reacties op: Nightwolf vanaf 13 augustus verkrijgbaar in Mortal Kombat 11

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.