Trailer
Call of Duty Black Ops Cold War

Nieuwe Zombies-map voor Call of Duty: Black Ops Cold War getoond

Firebase Z is vanaf aanstaande donderdag beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande donderdag komt er een nieuwe map uit voor de Zombies-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War. Activision heeft daar nu een eerste trailer van uitgegeven.

De map heet Firebase Z en gaat aanstaande donderdag samen met de seizoensupdate live. De nieuwe map komt gratis beschikbaar voor alle spelers. 

Firebase Z speelt zich af in Vietnam en de verhalende elementen spelen zich af na de gebeurtenissen van Die Maschine, de vorige Zombies-map uit de game. Grigori Weaver levert ondersteuning zodat spelers Samantha Maxis kunnen redden.

De eerste beelden tonen gameplay van de map. Zo lijkt er een flinke eindbaas aanwezig te zijn. Ook is er de mogelijkheid om te teleporteren, waardoor men in een andere dimensie terecht lijkt te komen - vergelijkbaar met de portalen in Die Maschine.

Op 4 februari staat ook de seizoensupdate gepland. Spelers kunnen nieuwe multiplayercontent verwachten, waaronder de multiplayermap Express. Ook komen er meer maps naar Prop Hunt, en wordt de Endurance-modus voor veertig spelers toegevoegd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hitman 3 krijgt dlc, maar voorlopig geen nieuwe maps Hoogtepunten: Gamestop-aandelen en The Last of Us: Part II Goty-awards
0

Reacties op: Nieuwe Zombies-map voor Call of Duty: Black Ops Cold War getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.