Trailer

Nieuwe trailer van The Dark Pictures: House of Ashes getoond

Game komt op 22 oktober uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de pre-show van Gamescom Opening Night Live werd een nieuwe trailer van The Dark Pictures: House of Ashes getoond.

House of Ashes is de nieuwe game in de The Dark Pictures Anthology van Supermassive Games (de makers van Until Dawn). Een groep Amerikaanse soldaten is op een missie in Irak, maar ze zakken door de grond van de woestijn en komen in een eeuwenoude tempel van het Akkadische rijk terecht. Deze tempel zou zijn gebouwd door koning Naram-Sin in een poging een vloek die de goden op zijn volk hebben afgeroepen te laten verdwijnen. Er leeft een nest van mysterieuze en gewelddadige monsters in deze tempel.

Het spel draait om vijf personages, waaronder CIA-agent Rachel King, een rol die wordt vertolkt door actrice Ashley Tisdale. De vijf personages zijn gedurende de game allemaal speelbaar. Naast King zijn er een aantal marines speelbaar en zelfs een Irakese officier. Het vijftal zal zijn vooroordelen moeten overkomen om een weg uit de tempel te vinden. Alle vijf de personages kunnen het overleven of sterven.

Qua gameplay wordt Man of Medan vergelijkbaar met de vorige games in de horrorreeks: het spel bevat spannende actiemomenten en laat spelers tijdens dialogen en gameplay keuzes maken. Deze keuzes hebben invloed op het verloop van het verhaal. Er zijn ook verschillende eindes beschikbaar.

The Dark Pictures: House of Ashes moet op 22 oktober verschijnen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Dit artikel delen:

Lees meer

Verhalende trailer van science-fiction horrorgame Dolmen getoond The King of Fighters 15 komt op 17 februari 2022 uit
0

Reacties op: Nieuwe trailer van The Dark Pictures: House of Ashes getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.