Trailer

Career Mode van F1 2016 uitgelicht

Teamgenoot worden van Max Verstappen

Geschreven door Delano Zoon op

Codemasters heeft vandaag via het officiële YouTube kanaal een trailer onthuld waarin de Career Mode van F1 2016 in beeld wordt gebracht.

De Career Mode is dit jaar flink onder handen genomen door Codemasters. Spelers hebben dit keer de mogelijkheid om zelf een personage, helm en nummer te kiezen. In voorgaande games moesten spelers onderaan de ladder beginnen bij een lager geplaatst team. In F1 2016 kunnen spelers vanaf het begin zelf kiezen voor welk team ze willen rijden. Bij betere teams als Scuderia Ferrari, Mercedes AMG Petronas en Red Bull Racing ligt de druk voor goede prestaties door het teammanagement een stuk hoger.

De Career Mode is niet het enige onderdeel waar Codemasters extra aandacht aan heeft besteed. Zo is het schademodel iets realistischer geworden, zodat wielen na het afbreken niet meer zomaar wegvliegen. Daarnaast is er nu een multiplayer-modus waarin 22 spelers het online tegen elkaar op kunnen nemen gedurende een volledig raceseizoen.

Verder is de opwarmronde weer terug van weggeweest. Voordat de race begint hebben rijders één ronde om de banden op te warmen voor betere grip bij de start. Wie het lukt om zijn banden goed op te warmen maakt een grotere kans op een goede start, mits de F1-bolide niet afslaat. Door het juiste toerental te vinden tijdens de start kunnen spelers het afslaan van de auto voorkomen.

F1 2016 komt 19 augustus naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Studio achter I Am Setsuna lijdt miljoenenverlies De beste gamedeals van de week
0

Reacties op: Career Mode van F1 2016 uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.