Trailer
Super Mario

Nieuwe The Super Mario Bros. Movie-reclame bevat een rap

Een ode aan de klassieke Mario Bros.-show

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de Super Bowl vannacht in de Verenigde Staten werd een nieuwe reclame voor The Super Mario Bros. Movie getoond.

De reclame is zogenaamd een spot voor het loodgietersbedrijf van Mario en Luigi en bevat een nieuwe versie van de Mario-rap - het themanummer van de klassieke Super Mario Bros. Super Show uit de vorige eeuw. Bij de reclame hoort ook een website voor het bedrijf van Mario en Luigi. De reclame kan hieronder bekeken worden.

The Super Mario Bros. Movie wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Chris Pratt voorziet Mario van stem en Jack Black speelt Bowser. Seth Rogen en Anna Taylor-Joy spelen respectievelijk Donkey Kong en Princess Peach. Verder verleent Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) zijn stem aan Luigi. Kevin Michael Richardson voorziet in de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 6 april in Nederlandse bioscopen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Journalist claimt dat Starfield in juni van dit jaar uitkomt Speciale Zelda: Tears of the Kingdom-Switch is mogelijk toch echt
3

Reacties op: Nieuwe The Super Mario Bros. Movie-reclame bevat een rap

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  N0rthstar

  • 13 februari 2023 11:42
  Leuk gedaan en nostalgische rap van een (bar slechte) serie van vroeger, haha. Keek het altijd wel en vond het leuk, maar zelfs in die tijd van het al behoorlijk crinch. Ze hebben de website ook echt gemaakt trouwens. :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RoyVG

  • 13 februari 2023 12:07
  Zo veel nostalgie. Ik las ook dat de vrouw in de commercial degene is die Princess Toadstool in de Super Mario Bros Super Show insprak. Het is een bonk fanservice voor de 30 plussers die met de cartoon zijn opgegroeid.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Exalian-1

  • 13 februari 2023 15:45
  Grappig dat ze op hun website een 1-ster negatieve review hebben gekregen van Spike. Spike is de voorman van de slooplocatie waar Mario en Luigi werken in Wrecking Crew.
  Deze gast blijkt in de film ook een personage te zijn die een grote rol speelt.

  mariowiki.com/Foreman_Spike

  Ik ben echt zo benieuwd naar deze film!! Het lijkt in ieder geval echt super leuk.
  Vooral dat er ook meer een link met de oude Super Mario Brother Super Show! gemaakt wordt. En dat ze de art van oude games gebruiken in hun huisstyle van hun bedrijf. Echt lache!
  Omdat het daarmee wat meer los staat van de games zelf, zie ik dit ook echt als iets anders dan de games en kan daardoor ook veel meer waarderen dat ze er iets anders uit zien en ze andere stemmen hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.