Trailer
Sonic Colors

Nieuwe Sonic Colors Ultimate-trailer toont verbeteringen

Game komt op 7 september uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Sega heeft een nieuwe trailer van Sonic Colors Ultimate uitgebracht, waarin diverse verbeteringen en toevoegingen centraal staan.

Zo zijn de verbeterde graphics te zien - de game draait in 4k en 60 fps op consoles en bevat verbeterde belichting en meer grafische details. In de video wordt het spel met het origineel op de Wii vergeleken.

Ook wordt de nieuwe Rival Rush-modus getoond. Hierin racen spelers in de levels tegen Metal Sonic om nieuwe beloningen te ontgrendelen. Ook bevat de game een in-game winkel, waar men tokens kan gebruiken om Sonic uit te rusten met nieuwe cosmetische items. Tot slot wordt ook de nieuwe Jade Ghost Wisp getoond, waarmee Sonic door vaste objecten kan rennen om verborgen gebieden te bereiken.

Sonic Colors Ultimate is een remaster van de Wii-game Sonic Colors. In het platformspel kunnen spelers verschillende Wisps verzamelen die unieke krachten geven. Sonic Colors: Ultimate komt op 7 september uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store. De game komt op consoles ook fysiek uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fan geeft Resident Evil Remake een eerstepersoonsaanzicht Nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 verschijnt aanstaande dinsdag
1

Reacties op: Nieuwe Sonic Colors Ultimate-trailer toont verbeteringen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 10 juli 2021 22:23
    Ziet er wel fantastisch uit. Ik ben benieuwd hoe hij er op de Switch uit ziet, of dat een Xbox/PS versie wellicht toch een betere keuze is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.