Trailer

Nieuwe Shenmue 3-trailer toont de wereld van Ryo

Trial-versie van de game verschijnt binnenkort

Geschreven door Cody van den Bogert op
Deep Silver heeft tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe trailer getoond van Shenmue 3. De korte video licht de wereld van Ryo uit en laat een aantal interessante plekken zien.

In de video krijgt de kijker een glimp van de Shenmue 3-wereld. In deze ontspannen trailer zien we hoofdrolspeler Ryo door verschillende gebieden van het spel lopen. We zien alvast een aantal omgevingen waar protagonist Ryo allerlei problemen moet gaan oplossen. Binnenkort verschijnt de trial-versie van de game en hier kunnen spelers Bailu Village alvast leren kennen. De trial bevat ongeveer een uur aan content en staat apart van het uiteindelijke spel.

Eerder werd bekendgemaakt dat de game exclusief op de Epig Game Store verschijnt, dit is opvallend omdat het spel deels door donateurs is gefinancierd. Tim Sweeney, de oprichter van Epic Games, heeft eerder in een tweet bekendgemaakt dat alle terugbetalingen gedekt zullen worden door Epic Games.

Ys Net heeft naast de nieuwe trailer ook een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven, bekijk het hieronder.

Shenmue 3 werd officieel aangekondigd in 2015, toen er een Kickstarter-campagne voor het spel werd opgezet. De campagne bereikte al binnen tien uur het doel van 2 miljoen dollar en brak destijds het record voor het hoogste bedrag dat ooit was opgehaald voor een game op Kickstarter. Uiteindelijk is er meer dan 7,1 miljoen dollar ingezameld voor de ontwikkeling van Shenmue 3. De game komt op 19 november uit voor PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kijk mee! 24 uur live-stream met Borderlands 3 Ring Fit Adventure laat sporten als valsspelen voelen
1

Reacties op: Nieuwe Shenmue 3-trailer toont de wereld van Ryo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Sven

    • 12 september 2019 19:42
    Aaahhh!! Kan niet wachten! Alleen die muziek al… Sinds zo'n lange tijd dat ik zo erg uitkijk naar een game

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.