Trailer
Overwatch

Nieuwe Overwatch-held Baptiste onthuld

Combat medic met een granaatwerper

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Blizzard introduceert binnenkort een nieuw personage in Overwatch. Baptiste heeft een granaatwerper en kan zowel teamgenoten genezen als schade aanrichten bij vijanden.

Blizzard heeft een video geplaatst waarin het volgende Overwatch-personage, Baptiste, te zien is. De video vertelt het verhaal van de nieuwe speelbare held in de first-person shooter.

Baptiste vertelt hoe hij als kind geen andere keuze had dan zich bij de criminele organisatie Talon te voegen om in leven te blijven tijdens de oorlog met de omnics, zelfdenkende robots. Toen Baptiste zich realiseerde wat voor lijden hij allemaal veroorzaakte met de groep, besloot hij weg te rennen van Talon.

Een paar dagen geleden werd al gehint naar de nieuwe Overwatch-held in een blogpost op de website van Overwatch. In het bericht is een document te lezen waarin staat dat een eenheid van de Talon-organisatie op zoek is naar Baptiste.

Uit de video kan nog niet opgemaakt worden wat de vaardigheden zijn van Baptiste. Wel is bekend dat hij een combat medic is, een rol die zowel teamgenoten kan genezen als schade kan aanrichten bij vijanden. Het wapen van Baptiste heeft veel weg van een granaatwerper, waarin groene pellets te zien zijn.

Baptiste wordt de 30e speelbare held in Overwatch en is het zesde personage met de support-rol. De laatst toegevoegde held van de first-person shooter, Ashe, dateert van 13 november 2018.

Overwatch is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Website laat je door Nintendo-levels vliegen in browser Jump Force laat je uit je vel springen
0

Reacties op: Nieuwe Overwatch-held Baptiste onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.