Trailer

Nieuwe maps, wapens, modi en meer in Black Ops 4: Operation Spectre Rising

Populaire Balistics Knife-wapen en WMD-map keren terug

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In Operation Spectre Rising kunnen Black Ops 4-spelers aan de slag met nieuwe maps, wapens, spelmodi en personages. Bezitters van de PlayStation 4-versie van het spel kunnen vanaf vandaag al aan de slag met de nieuwe content.

Treyarch heeft Operation Spectre Rising, de nieuwe uitbreiding van Call of Duty: Black Ops 4, officieel onthuld. Ook is er een trailer uitgebracht van de uitbreiding, waarin de nieuwe content wordt getoond.

In multiplayer kunnen spelers aan de slag met twee nieuwe spelmodi en de nieuwe specialist Spectre, die gebruik maakt van een rookgranaat en zijn Shadow Blade-zwaard. Ook worden er drie nieuwe wapens geïntroduceerd, waaronder de populaire Balistics Knife. Hiernaast kunnen spelers het licht machinegeweer Tigershark en het slagwapen Nifo'Oti toevoegen aan hun arsenaal. In Blackout, de battle royale-modus van Black Ops 4, zijn vier nieuwe personages beschikbaar. De dam is doorgebroken in de Wetworks-update, waardoor een groot deel van de map onderwater staat.

Bezitters van de Black Ops Pass krijgen bovendien toegang tot het Blackout-personage Uncle Frank en drie nieuwe maps. Masquerade en Artifact zijn compleet nieuwe maps, terwijl WMD bekend is uit het de eerste Black Ops-game.

Operation Spectre Rising lanceert vandaag op de PlayStation 4. Andere platformen kunnen waarschijnlijk vanaf volgende week beginnen aan de nieuwe content in Black Ops 4. Er is ook een Roadmap uitgebracht, waarop de content die nu uitkomt en toekomstige content van Operation Spectre Rising wordt getoond.

Black Ops

Dit artikel delen:

Lees meer

Halo: The Master Chief Collection-bèta uitgesteld Zijn retro- en arcadegames het leukst om te spelen?
1

Reacties op: Nieuwe maps, wapens, modi en meer in Black Ops 4: Operation Spectre Rising

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    CerandoX.nl

    • 3 mei 2019 11:34
    Ik kan Alcatraz nergens meer vinden. :S

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.