Trailer
Luigi's Mansion 3

Nieuwe Japanse Luigi’s Mansion 3-trailer van 6 minuten

Luigi’s Mansion 3-website gelanceerd met meer beelden

Geschreven door Dagmar De Groot op
Onlangs is er een nieuwe trailer uitgekomen voor Luigi’s Mansion 3 en hij is maar liefst zes minuten lang. Ook is de officiële Luigi’s Mansion 3-website gelanceerd met nog meer beelden van de game.

De Japanse trailer zit bomvol informatie over de game, van gameplay tot storyline-beelden. In deze trailer krijgen we meer te zien van het hotel, monsters waartegen Luigi het gaat opnemen en de verschillende aanvallen waarover Luigi beschikt. Een aantal hiervan zijn ook getoond in de gameplay die vorige week uitkwam.

In de trailer is één nieuwe baas getoond en is er ook meer te zien van twee andere die al eerder kort te zien waren. De ondode T-rex maakt zijn debuut tijdens deze video en Afro-DJ en Captain Hook komen wederom tevoorschijn. Het is mogelijk dat deze namen niet volledig kloppen, omdat de video volledig in het Japans is. Ook is het mogelijk dat deze namen in de Engelse/Nederlandse versie van de game anders worden, zoals wel vaker voorkomt.

Tevens is de Luigi’s Mansion 3-website live gegaan, hier is veel informatie over de game te vinden evenals beelden die voorheen nog niet getoond zijn, zoals de openingsbeelden waarin te zien is hoe Luigi in deze nare situatie beland is.

Lees hier de preview van Luigi’s Mansion 3: “Waar de eerste Luigi’s Mansion zich puur en alleen in het spookhuis afspeelt en Dark Moon zich richt op een aantal kleine locaties, kan Nintendo het nu zo gek maken als ze willen met de verschillende verdiepingen", aldus Lucas.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Luigi’s Mansion 3 is vanaf 31 oktober beschikbaar voor de Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kluizen in Apex Legends’ nieuwe map kunnen nu open Stranger Things komt naar Rocket League voor Halloween
1

Reacties op: Nieuwe Japanse Luigi’s Mansion 3-trailer van 6 minuten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Captain_Carnage

    • 10 oktober 2019 20:25
    Heb nog nooit een Luigi's Mansion gespeeld, maar dit is toch wel 1 van de titels waar ik érg naar uit kijk, al probeer ik wel zo min mogelijk video's te kijken om alles fris te houden. Maar van wat ik gezien heb, bevalt me erg goed.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.