Trailer
Guardians of the Galaxy

Nieuwe Guardians of the Galaxy-trailer draait om Lady Hellbender

Game komt op 26 oktober uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe trailer uitgegeven van het aankomende Marvel's Guardians of the Galaxy, die draait om Lady Hellbender.

Lady Hellbender is de leider van de Hellraisers en de koningin van de Seknarf Nine. Star-Lord en de Guardians moeten in onderstaande video met haar onderhandelen. Lady Hellbender verzamelt namelijk graag monsters en spelers moeten kiezen of ze Groot of Rocket verkopen.

Guardians of the Galaxy is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks en biedt een origineel verhaal met Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot in de hoofdrollen. De game is volledig gericht op de singleplayerervaring en bevat geen microtransacties, dlc of coöperatieve modi.

Spelers spelen als Star-Lord, die beschikt over zijn raketschoenen en pistolen. Tijdens gevechten is het daarnaast mogelijk om vaardigheden van Guardians in te zetten om zo combo's uit te voeren. Zo beschikken sommige teamleden over aanvallen die de stagger-balk van vijanden verhogen, waardoor de tijdelijk verlamd kunnen raken.

Guardians of the Galaxy speelt zich af op verschillende planeten, die spelers bezoeken met de Quinjet. Tussen de actie door schotelt de game verschillende keuzes voor - soms in de vorm van dialoogopties - die gevolgen hebben voor het verloop van bepaalde situaties.

Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. De Switch-versie draait op de cloud.

Dit artikel delen:

Lees meer

Coca-Cola en State Farm overwegen sponsorschap Overwatch League te stoppen Iron Harvest verschijnt eind dit jaar op consoles
0

Reacties op: Nieuwe Guardians of the Galaxy-trailer draait om Lady Hellbender

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.