Trailer

Detective Pikachu op onderzoek in nieuwe trailer voor 3DS-game

Over een maand eindelijk naar het Westen

Geschreven door Bob van der Laan op
Nintendo heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de Detective Pikachu-game.

In de trailer zijn nieuwe in-game beelden te zien, waaronder een puzzel en ondervragingen van Detective Pikachu en Tim. Tevenis is Pikachu’s stem te horen in de video. Ook zien we hoe Tim Goodman en Detective Pikachu op zoek gaan naar Tims vermiste vader en hoe zij de herinneringen bij Pikachu proberen terug te krijgen.

In de Detective Pikachu-game zijn er geen gevechten zoals bij de Pokémon-rpgs. In plaats daarvan staat puzzelen centraal in deze 3DS-game. Tijdens het spelen moeten mensen en pokémon ondervraagd worden om mysteries in het spel op te lossen.

Ter ere van de aankomende Pikachu-game bracht Nintendo een speciale New 2DS XL Pikachu Edition uit. Deze is knalgeel met op de voorkant het gezicht van Pikachu, inclusief een bobbeltje waar de snuit zit. Verder komt er ook nog een Detective Pikachu-film uit.

Detective Pikachu komt 23 maart uit voor Nintendo 3DS. Bij de lancering verschijnt er een extra grote Detective Pikachu-Amiibo die spelers kunnen inscannen om alle Pika Prompts, meer dan 15 korte video's, die verspreid zijn over de game, sneller te kunnen bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Warcraft 3 krijgt grote patch en toernooi Tweede saveslot in Metal Gear Survive kost tien euro
0

Reacties op: Detective Pikachu op onderzoek in nieuwe trailer voor 3DS-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.