Trailer
Black ops Cold War

Nieuwe CoD: Black Ops Cold War Zombies-map getoond

Map verschijnt op 15 juli

Geschreven door Michel Musters op
Treyarch heeft een eerste trailer uitgegeven van Mauer Der Toten, de nieuwe map voor de Zombies-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War.

Mauer Der Toten speelt zich af in Berlijn in februari 1985. Het volgt Outbreak's Operation Excision op, het vorige hoofdstuk in de Zombies-modus. De agenten worden gevangengenomen door Kravchenko en moeten voor hem werken om in leven te blijven.

De map speelt zich af in de straten van Berlijn en gevechten verplaatsen zich van de nauwe straten naar de daken. Ook is er een ondergronds gedeelte met rijdende treinen. 

Mauer Der Toten introduceert ook een nieuw Wonder Weapon, de CRBR-S, die in vier verschillende varianten gemodificeerd kan worden. Verder keert de Mule Kick-perk terug, waarmee een derde wapen gedragen kan worden.

Mauer Der Toten lanceert op 15 juli, wanneer de seizoensupdate uitkomt. Meer informatie over de map is op de website van Treyarch te lezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Moss: Book 2 voor PlayStation VR aangekondigd Vurige discussie over de Switch Oled en de beste bonuslevels in games - Bonuslevel #52
1

Reacties op: Nieuwe CoD: Black Ops Cold War Zombies-map getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Sall3mander

    • 9 juli 2021 13:50
    Heerlijk! Ben echt een fan van black ops cold war zombies. Vind het persoonlijk de beste zombies van alle call of dutys. En al die maps voor helemaal noppes, waar je voorheen nog wel 15 euro moest betalen voor dlc

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.