Trailer
Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nieuwe beelden van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht

Game komt op 20 oktober uit voor Nintendo Switch

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft gisteren nieuwe trailers van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht.

Dat deed het bedrijf tijdens een livestream gisteren. Eén van de video's is een traditionele trailer, terwijl de andere video het concept van de game uit de doeken doet.

Ubisoft heeft ook de componisten van de muziek van het spel onthuld: dat zijn Yoko Shimomura, Gareth Coker en Grant Kirkhope. Laatstgenoemde werkte vroeger voor Rare, bijvoorbeeld aan de Banjo-games, en was ook verantwoordelijk voor de muziek in Mario + Rabbids Kingdom Battle. Coker heeft onder andere muziek voor de Ori-games gecomponeerd en Shimomura is bekend van diverse Final Fantasy- en Kingdom Hearts-games.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Mario + Rabbids Sparks of Hope op 20 oktober uitkomt op Nintendo Switch. Er werden toen ook al nieuwe beelden getoond. Net als de eerste game laat Sparks of Hope spelers tactische gevechten houden, een beetje vergelijkbaar met de Xcom-reeks. 

In Sparks of Hope maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages.

Dit artikel delen:

Lees meer

God of War-producent vraagt fans om geduld rondom releasedatum Ontwikkelaar toont foto van PlayStation VR2
2

Reacties op: Nieuwe beelden van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Snoop213

  • 30 juni 2022 11:19
  Het ziet er voor een Switch game grafisch echt prachtig uit. Verder deel 1 was erg leuk. Dus deel 2 ga ik met plezier spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jorn6810

  • 30 juni 2022 12:12
  Ziet er weer tof uit! Knap wat ze uit de Switch weten te halen. Geen day one voor mij, maar komt zeker op den duur in huis :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.